De 62ste Betondag op 14 november 2019 in Rotterdam

Dyckerhoff Basal en Dyckerhoff GMBH op de betonbeurs in Nederland

De Betondag is een van de grootste eendaagse beurzen van de bouwwereld in Nederland. Het is een jaarlijks terugkerende ontmoetingsplek voor vertegenwoordigers uit alle sectoren van de beton industrie, voornamelijk in Nederland. Een platform voor bezoekers en exposanten om kennis en ervaring uit te wisselen. De organisator, de Betonvereniging, had vorig jaar al een aantal vernieuwingen aangekondigd, die dit jaar worden uitgebreid. Op donderdag 14 november 2019 wordt de Betondag op een nieuwe locatie gehouden: De Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit gebouw was de eerste daglichtfabriek van Europa en destijds de modernste fabriek van Nederland. In 2014 is dit industriƫle monument tot UNESCO wereld erfgoed verklaard. Sinds de renovatie in 2002 is het gebouw volledig duurzaam, de ideale locatie voor een evenement dat zich richt op duurzaamheid.

De klimaatverandering en demografische ontwikkelingen zijn ook van grote invloed op de bouw. Daarbij rijst ook de vraag: Op welke manier past beton daarbij? In het congres programma komen alle facetten van de toekomstgerichte visie op bouwen gedetailleerd aan bod. Het thema voor dit jaar is dan ook “Panorama Beton”.

Het congresprogramma omvat ook een gespecialiseerde beurs. De nieuwe locatie biedt ruimte aan meer dan 100 exposanten. In de ruimtelijke, lichte expositie hal zijn diverse themaplekken gecreĆ«erd waar o.a. presentaties, debatten, workshops en competities gehouden worden. Op woensdag 13 november 2019 hebben scholieren, studenten en docenten van universiteiten en technische hogescholen ’s middags vrije toegang tot de beurs.

Dyckerhoff Basal Nederland B.V. en Dyckerhoff GmbH zijn met een gezamenlijke stand vertegenwoordigd op de beurs. Bezoek ons op stand nr. 104/105 en kom meer te weten over onze innovatieve bindmiddelen, betonsoorten en onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid!

Website van de organisatie: http://www.betondag.nl