Betondag Rotterdam 2018: We zijn er weer bij!

Dyckerhoff en Dyckerhoff Basal op de betonbeurs in Nederland

De Betondag is een van de grootste eendaagse beurzen van de bouwwereld in Europa. Het is een jaarlijks terugkerende ontmoetingsplek voor vertegenwoordigers uit alle sectoren van de beton industrie, voornamelijk in Nederland. Op 15 november 2018 is het weer zover. Het motto van dit jaar is: Beton, duurzamer dan ooit!

De organisator, de Betonvereniging, heeft al een aantal vernieuwingen aangekondigd: Het conferentieprogramma omvat dit jaar minder parallelsessies en de lezingen worden per thema ingedeeld; De nadruk ligt op kwaliteit. Natuurlijk het onderwerp duurzaamheid ook nu weer een centraal thema. Elkaar ontmoeten en netwerken is een belangrijk deel van het programma, hiervoor is voor het eerst extra tijd ingepland. Nieuw is dit jaar ook het online registratie systeem met e-tickets.

Het doel van de Betondag is echter onveranderd: Het onder de aandacht brengen van de nieuwste ontwikkelingen in de productie en het gebruik van het materiaal beton. Een gespecialiseerde beurs met meer dan 100 exposanten maakt deel uit van de Betondag. De beursvloer heeft een meer open en moderne uitstraling gekregen. Dyckerhoff GmbH en Dyckerhoff Basal Nederland B.V. zijn ook dit jaar met een gezamenlijke stand vertegenwoordigd op de Betondag 2018.

Bezoek ons op stand nr. 100 en kom meer te weten over onze innovatieve bindmiddelen, betonsoorten en onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Homepage van de organisator: http://www.betondag.nl